Bevezető

Tisztelt Olvasók, kedves magyar testvérek szerte a nagyvilágban!

Önök a magyarVILÁGmagyar hírportált olvashatják ezután a világhálón a  www.mvilagm.net Internetes címre rákattintva.

A hírportál politikailag független, senkinek el nem kötelezett módon saját vállalkozásként valósult meg, egyetlen párt, alapítvány, civil szervezet sem támogatja, nem befolyásolja.

A hírportál vezető szerkesztőjeként és tulajdonosaként  kitűzött célom, hogy egy olyan tartalmas, tájékoztató és sokoldalú médiumot kínáljak a Tisztelt Olvasónak, ahol a világ bármelyik részén élő magyar ember talál magának olvasnivalót.

Alapelvként vallom, s próbálom ezen a médiafelületen is érvényesíteni a sajtós örök igazságot, miszerint:  A hír szent, a vélemény szabad!

Hirdetéseiket, reklámjaikat, illetve bármilyen javaslatukat, ötletüket, de akár publikálásra szánt írásokat és fényképeket is várunk az szmm@mvilagm.net villanyposta címre.

Remélve, hogy a hírportál elnyeri tetszésüket és közösen építhetünk egy politikailag független, a véleményszabadságot tisztelő  és a világ kérdéseire választ kereső médiumot, kérem Önöket segítsék munkámat, segítsenek bebizonyítani, hogy a tudatosan manipulált, globalista, értékromboló hírözönben, mi magyarul gondolkodó és érző emberek  képesek vagyunk létrehozni egy szabad szigetet a virtuális információáradatban.

Ennek reményében invitálom Önöket arra, hogy Olvassák és Támogassák portálunkat a jövőben!

Tisztelettel,

Szőke Mária Magdolna

Print Friendly, PDF & Email