A tömegmanipuláció nagymesterei Romániában is rendezik véres valóságshow-ikat

Hírek Vélemény

Mi kell újabban a romániai Soros – maffiának (lásd a Soros György nevével fémjelzett liberális páholy protezsálta romániai elnök, Klaus Johannis csapatát), ha például a választások előtt, le akarja váltani  a román polgárok által megszavazott tisztségviselőket?
Hát Gheorghe Dinca féle pszichopata sorozatgyilkosok, eltűnt(etett) tinilányok, nyilvánosan halálra kínzott medvék…
Megkreált, megrendezett és jól lejátszott véres botrányok, melyekkel igazolják a hülyének nézett népek előtt a liberális-páholy politikai vendettáit.
Ezek a nagy valóságshow-rendezők aztán a maguk gyártotta sztorikban természetesen hősies igazságbajnokokká válnak! Pedig ezekben a történetekben sok minden van, csak igazság alig!
Az agymosott, manipulált nép pedig beszopja ezeket a jól tálalt méregfiolákat és nem veszik észre , hogy ezek csak csalik, ködösítő manipulációk, hogy ne legyen feltűnő, hogy törvénytelenül cserélgetik Romániában le a minisztereket, elöljárókat olyanokra, akiket a libsi maffia akar adott helyekre…
És érdekes vagy nagyon is érthető módon, mindig választási periódusban ölnek és égetnek tinilányokat a “dincák”, történnek fura medvebalesetek…és mindig lecserélik a nép által megválasztott vezetőt, egy libsi maffiás vezetőre… a választópolgárok  szavazata tehát érvénytelenné válik, de a nép háboroghat a jól tálalt, botrányos történetek miatt.
Az persze azóta sem derült ki, a caracali gyilkosságok valóban mit fednek? Kiket gyilkoltak meg, kik élnek még a történetből? Kiknek falaz a pszichopata Dinca?
Itt semmi nem igaz, csak az áldozatok valóságosak, pont úgy, mint 1989-ben , az úgynevezett “forradalom” alatt…Ahol kamu volt a forradalomnak kikiáltott katonai puccs, a beszervezett hős és forradalmár, az egész rendszerváltás… És igen, tényleg csak a halottak, az áldozatok voltak igaziak! S ugyanez a metódus működik ma is, mint amit a kamu forradalom elkezdett 89-ben a román parlamentben.
A tömegmanipuláció nagymesterei Romániában is rendezik a véres színjátékokat, olykor a producerek változnak, attól függően, éppen melyik páholy mestereinek áll érdekében Romániába kavarni…
Ami pedig kilátszik a színpadon előadott botrányos bábjátékokból az nem más, mint valós áldozatokkal hitelesítendő valótlan manipuláció, melyek során a demokrácia szabályait fel lehet rúgni, a megválasztott vezetőket le lehet váltani, alapjáraton bármilyen törvénytelenséget nyilvánosan és büntetlenül jogerőre emelni.
S hogy meddig megy ez így… nos, valószínűleg addig, míg valami csoda folytán a lebutított emberek nem kezdenek el gondolkodni végre s nem tanulják meg, hogy minden eléjük tálalt nagy show-t fenntartással kezeljék… Mert ebben a globális sátánjátszmában semmi nem az, aminek vagy akinek látszik… és ezt ma gyűjtőnévvel Politikának nevezik…

L. Szőke Mária

Print Friendly, PDF & Email