A magyar nyelv mint ősi kód

Hírek Vélemény

 

Egyetlen gondolat a Magyar Nyelv Ünnepén*.
Mindaddig ameddig egyetlen olyan magyar él és a világon, aki tisztán beszéli ezt a nyelvet, az ősi, spirituális táltosnyelvet… addig egyetlen történelemhamisító szekta vagy páholy  sem tudja elpusztítani az ősi kódot, mely az egyiptomi hieroglifákon kívül egyesegyedül már csak a magyar képi-nyelvben maradt meg.
Úgy becsüljétek és szeressétek hát ti, magyarok az anyanyelveteket és úgy vigyázzatok rá, hogy ez a bennetek, veletek, értetek élő valós történelmetek, az az ősi kód, ami meg MAGYarázza , MAGYARázza a világ titkait.
Akik nyelvünk pusztulására törnek, tudják miért félnek ettől, hát ti , akikbe Isten, anyátok és apátok révén oltotta be ezt az ősi kincset, ti legalább vigyázzatok rá és ne szennyezzétek be semmilyen hamis divatirányzat miatt!

(* A magyar  országgyűlés 2011-ben nyilvánította november 13-át a magyar nyelv napjává, hogy a figyelmet ráirányítsa a szellemi-kulturális örökségünk alapját jelentő anyanyelvünkre.

November 13. meghatározó dátum a magyar nyelv történetében, 1844-ben ugyanis ezen a napon fogadták el a magyar nyelvet hivatalossá tevő törvényt.)

L. Szőke Mária – Magdolna

Print Friendly, PDF & Email
Ladányi-Szőke Mária Magdolna
Nagyváradi író, újságíró