Bábok és bábmesterek, avagy a tulipános pestis esete Orbán Viktorral

Hírek Vélemény

Talán soha nem volt annyira aktuális az a sztálini mondás, miszerint „NEM AZ A FONTOS, MENNYIEN MENNEK EL SZAVAZNI, HANEM AZ, KIK SZÁMOLJÁK A SZAVAZATOKAT.”

Lássuk be, nem kell rakétaprofesszornak lenni, ahhoz, hogy tisztán lássuk, ez a mostani EP-választási  eredmény nem az RMDSZ-en múlt most sem, ugyanis a román kormány egyszerűen nem engedheti meg, azaz, nem engedik neki meg, hogy a nagy EU-projektek magyar (kissebséginek csúfolt) bábok nélkül zajlódjanak.

Legyen világos, ha egyetlen erdélyi magyar sem ment volna el Romániában szavazni, akkor is ez az alig 5 százalék lett volna az eredmény.

 

 

Más kérdés, hogy a magyarországi miniszterelnök, Orbán Viktor (szintén legfelsőbb ukázra elkövetett) tulipános korteshadjárata is csicsás poén volt ebben a kampányban.

Csicsás és okádnivaló, hiszen megmutatta, felmutatta, vallójában nincs egy deka gerinc, tartás és becsület azokban a társadalmi bűnbandákban melyek tagjai politikusoknak hívatják magukat.

Az RMDSZ ugyanis az elmúlt évek alatt (miközben válogatás nélkül kurválkodott a román parlamenti pártokkal s árulta ki és el az erdélyi magyarság érdekeit) egyebet sem tett csak Orbánékat szapulta, miközben a Fidesz ellenzékekkel, Gyurcsányékkal és egyéb patkányfajtákkal szövetkezett. Azonban mindez persze nem számít a politikai boszorkánykonyhákban, mint ahogy az sem, hogy pár éve a Fidesz saját zsebből teremtette meg azt az Erdélyi Magyar Néppárt névre keresztelt pártocskát (Orbán Viktor és Tőkés László lombikbébi programjának szerelemgyerekét) melyet az RMDSZ ellenfelének, alternatívájának szántak. Bár könnyen lehet egyszerűen csak a régi cionista fogás szerint  maguk teremtették meg az ellenőrizhető „ellenfelet” is a már markukban levő pártnak az RMDSZ-nek.

 

Kolozsvár, 2019. május 8.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke sajtótájékoztatót tart Kolozsváron 2019. május 8-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs

 

Az erdélyi magyar szavazók pedig csak néznek és émelyegnek. Kivéve azokat a hű pártkatonákat, akik már rég beolvadtak a tulipános bűnbanda holdudvarába, a sógor-koma-bácsika  féle nepotizmus konclesésébe és agymosott birkanyájként szavazzák a politikai prostik pártját, egy tányér gulyásért meg turkálós falunapokért. S ilyenkor a legszebb érv az, hát azok „mégis  magyarok”… Hát ez nem is olyan biztos, mert én őszintén nem merném magyarnak nevezni azokat a senkiházi politikusokat, akik minden erkölcsi mérce nélkül árulják el magyar közösségek érdekeit, jövőjét.

Az EMNP-ről meg szót sem akarok ejteni, annyira szánandó és kisstílű az egész pártnak nevezett kis gittegylet, akik Tőkés László expüspök, exforradalmár és ex-EP-képviselő exnimbuszának árnyékában rövid idő alatt megtanulták a politikai korrupció minden csínját-bínját, de tenni és cselekedni bármi hasznosat, na, azt nem voltak hajlandóak…

A vasárnapi EP-szavazáson két dolog vált nyilvánvalóvá:

A tulipánosok ijedt gerinctelensége, ahogy szinte sírva könyörögtek (koldultak!) a meglopott, átvert népnek, menjenek szavazni, és az, hogy ez a becsapott erdélyi magyarság zömmel úgy utálja őket, mint a büdös szart, már bocsánat a lényegre törő hasonlatért. Mindez a Facebookon  megosztott hozzászólásokból szépen kiderült.

 

 

Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke

 

Cseke Attila, az RMDSZ szenátusi frakcióvezetője 

 

A neptuni és a gerzenseei egyezségek még érvényesek…Még egy ideig.

Persze az udemerét most sem kell komolyan venni, holnapra már elfelejtik vasárnap délutáni alázatos, koldus önmagukat s megint pofázni és lopni fognak, míg csak lehet.

Azonban a helyhatósági választásokon már az EP urai, bábmesterei nem így fognak beugatni , s akkor talán összeszedheti magát az erdélyi  magyarság s kiseperheti végre ezt a tulipános szemetet Transzilvániából…

Reméljük, a legközelebbi helyhatósági választásokon a tulipános pestis végre elmúlik….hiszen minden jel erre mutat…

Szőke Mária

Print Friendly, PDF & Email
Szőke Mária Magdolna
Nagyváradi iró, újságiró