Nyelvét nyújtogatta áldozata családjára a szekszárdi gyerekgyilkos miközben börtönbe vitték

Hírek

A pénteken, Szekszárdon (Magyarország) holtan talált hatéves kislány feltételezett gyilkosának letartóztatására tett indítványt hétfőn a Szekszárdi Járásbíróságon a Tolna Megyei Főügyészség. A brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról hírportálunk is beszámolt. A gyanúsított, egy vélhetően mentális gondokkal küzdő, cigány férfi szétverte a gyerek koponyáját, egyes hírforrások szerint a gyilkosság előtt meg is erőszakolta áldozatát. Mindezeket azonban szemmel láthatóan nem bánta meg, ugyanis börtönbeszállításakor a nyelvét nyújtogatta áldozata családtagjaira, akik a bíróság előtt várták a fejleményeket.

A tizenkilenc esztendős gyanúsítottat szombaton vették őrizetbe, aki később részleges beismerő vallomást tett. -írják magyarországi lapok.

Egy hónapra letartóztatásba helyezte a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn azt a tizenkilenc éves férfit, aki a gyanú szerint pénteken megölte unokatestvérét, egy hatéves kislányt Szekszárdon.  A helyi járásbíróság szóvivője sajtótájékoztatón közölte: a letartóztatás indoka a többi között az eljárás sikerének meghiúsítása és a tanúk befolyásolásának veszélye. A bíró azt is elrendelte, hogy a gyanúsítottat később egy hónapra át kell szállítani az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe. A letartóztatást elrendelő végzés nem jogerős, a férfi védője fellebbezett.

(Fotó: pestisrácok.hu)

 

Nyelvét nyújtogatta a gyerekgyilkos roma

Print Friendly, PDF & Email
Szőke Mária Magdolna
Nagyváradi iró, újságiró