A pápa, akinek kilóg a  lólába…bemocskolhatja Babba Mária szent helyét

Hírek Vélemény

Ferenc pápa Erdélybe készül s ettől a modernkori bigottak, hogy ne mondjak most mégse agymosottakat, teljesen fel vannak hevülve. Kérdés, hogy miért is? És az is kérdés, hogy a tudatlanság, a nyájszellem vajon Istenhez, Jézushoz vezet? Itt nézegetve, olvasgatva ugyanis Ferenc pápa (bár szerintem ellenpápa) közelmúlti tevékenységét, nekem egyre az a gondolat piszkálja a csőröm, hogy ez a csinnadrattás, flancos pápavizit csak megszentségteleníti Babba Mária csíksomlyói szent helyét.

Mert lássuk be, a recsegő – ropogó Vatikán házatáján igencsak kevés helye van ma már Jézusnak és az Ő tanainak, bár ez nem mai keletű dolog, hiszen ne feledjük a sok évszázad alatt elkövetett emberellenes gyalázatot, így például az inkvizíciót, a boszorkánypereket, a cölibátust, a jelenkorig burjánzó papi pedofíliát és egyéb tömjénszagú, ám Jézus tanításaitól igencsak idegen ántikrisztusi gazemberséget. Most látott napvilágot a nemzetközi sajtóban az a hír is, miszerint Francesco „szentfelsége” videóüzenetet küldött Dubaiba, ahol a Világ Vezetőinek Tanácskozása (milyen hangzatos megnevezés!- szerk. megj.) zajlott, s a muszlim vezetőkkel  összeborulva hirdette azt, hogy egységes világgazdaságot és világvallást akarnak. Így érthető is a látványos migránsláb-csókolgatás is. Régi receptúrája ez a háttérhatalmaknak melyek működését ilyen-olyan New Age kiszivárogtatásokból a tervezett új világrend láthatatlan urai kiszivárogtatnak olykor. Valójában ezt nem értem, hogy gondolkodó, állítólag keresztény embertömegeket vajon mi gátol abban, hogy meglássák a fától az erdőt, hogy gondolkodjanak, hogy észrevegyék az ellenük irányuló spekulációkat? Elég egy kis tömjénfüst és némi agymosás, hogy akkor se vegyék észre az aranyos reverendák alól kilógó lólábalkat, ha az tet a tet szájba rúgja őket?

Valójában érdeklődve figyelem, mi is sül ki ebből a csíksomlyói „pápalátogatásból”… mert valamitől azt érzem, valami nagyon furcsa fog történni most ott, mert a Napba öltözött asszony  egész egyszerűen nem engedheti meg, hogy a szent helyet, ahol több ezer ember imája olvad össze a felkelő Napsugaraival, ahol millió istenkereső Miatyánkja jeleníti meg Istent…. szóval ott kérem, talán mégsem rúghat labdába az új világrend szolgája…még a kilógó lólábával sem…

Szőke Mária

Print Friendly, PDF & Email
Szőke Mária Magdolna
Nagyváradi iró, újságiró