Liberális megoldás impotenciára

Hírek Vélemény

Liberális megoldás impotenciára

A napokban bejárta a világot a Huffington Post német kiadásában megjelent egyik cikk, amelyben Veit Lindner szélsőségesen liberális újságíró többek között ezt is írja:

“… Figyelem, németek! Itt az ideje az átfogó népességcserének. Fekete, barna, sárga, fehér, ázsiai és arab, afrikai, amerikai, indiai, és bármilyen hitbeli emberek. Gyertek, és segítsetek nekünk! Özönöljetek be, és népesítsetek minket újra, de alaposan!… “

Mint állandóan híreket halló, látó, olvasó emberkének nekem kifejezetten nehéz olyat mondani, amitől felkapjam a fejem, de ettől úgy felkaptam, hogy majdnem lefejeltem a csillárt. Először azt hittem, hogy bennem van a hiba és rosszul értem. Másodszori elolvasás után rájöttem, hogy tényleg benne van a hiba, mert tökéletesen értem. Harmadik körben elkezdtem káromkodni – de úgy, mint egy parádés kocsis – meg atejókurvanyádozni, szigorúan jól nevelt úrilányosan.

Mikor három éve ennek a hírpoltálnak a főszerkesztő asszonya elment az akkor még létező debreceni menekülteknek fenntartott befogadó központba és kicsit körbe érdeklődött, majd leírta, hogy gyakorlatilag csak fiatal férfiemberekkel találkozott, akik elmesélték neki, hogy őket azzal indították el otthonról, hogy Európába kell jönniük, mert az európai férfiak impotensek és itt van rengeteg szép nő  “parlagon heverő” , akiket szexuálisan ki kell elégíteniük, sokan azt hitték, kissé bekarmolt a riporternő. Az önmagukat tenyészbikának gondoló ámde írni-olvasni sem tudó kecskepásztorok meg voltak győződve róla, hogy velük szemben Európának csakis annyi elvárása van, hogy állandóan teljesítsenek különböző ágyakban, és ezért kapnak luxuslakást, kocsit, habzsi-dőzsit.

Olvastam talán tavaly, de lehet régebben valahol és talán igaz sem volt, csak valami kamu hírbe botlottam bele, szóval azt olvastam, hogy Olaszországban a  migrik nyitott sliccel járkáltak, gondolom a kínálatot bemutatandó az esetleges érdeklődő hölgyeknek.

És most itt van ez a kretén Linder, aki arra buzdítja azokat az embereket, akik amúgy se néznek kutyába sem bennünket, hogy csináljanak sok-sok gyereket az európai nőknek. Ezt mondja egy férfi! De lehet tévedek, mert nem férfi, csak állva pisil. Ez a barom a tipikus jólétbe belehülyült és beletespedt embertípus mintapéldánya: annyira kényelemszerető, hogy még a kölykét is mással csináltatja meg, Az ilyennek a párja az a női egyed, aki azért nem szült gyereket, mert önmegvalósított, karriert épített meg egyáltalán volt annyira önző, hogy nem fért bele a kipárnázott életébe a gyereksírás meg a pelenkázás. Márpedig ha az újranépesítési mesterterv létrejön, akkor ész nélkül fognak szülni, mert ott ahonnan a tenyészmének jönnek, nem szokás megkérdezni mit szeretne a nő, hanem csak csinálják neki a gyereket azt meg tudjuk, hogy aki be került egy pocakba az ki is fog onnan jönni. Legfeljebb anyuka már nem karriert épít, hanem az összes energiáját arra használja, hogy túléljen.

Az egyik  dolog, amit nem értettem meg sehogy az volt, hogy ez a Linder miért hívogat bárkit is a saját nevében, de többes számban gyereket gyártani, hiszen ő nem lehet érintett, mert hát ő nem tud szülni szerencsére, mert az ilyen fehérjehalmazt kár is lenne szaporítani.

A másik meg az, hogy az ilyen hogy nem csapkodja meg senki, mondjuk egy vaslapáttal?

 

KáWé ( Magyarország)

(fotó: Afrikai szeretők c. film)

Print Friendly, PDF & Email
Szőke Mária Magdolna
Nagyváradi iró, újságiró

Vélemény, hozzászólás?